«Планета Пластик» запускає нову лінію з виготовлення п’ятишарової пакувальної плівки (відео)

Завод поліетиленових виробів «Планета Пластик» запускає надсучасну лінію з виробництва п’ятишарової пакувальної плівки. Наразі завершується процес налаштування обладнання перед вводом його в експлуатацію.

Євген Руденко, головний технолог ТОВ «Планета Пластик»:
«У кінці 2018 року наше підприємство зіткнулося з дефіцитом виробничих потужностей у напрямку індустріальної упаковки. Не відкладаючи в довгий ящик, було прийняте рішення про розширення парку техніки, орієнтованої на цей продукт».

Нову лінію придбали у «Reifenhauser». Це група німецьких компаній, яка проєктує та виробляє екструзійне обладнання, проводить лабораторні дослідження в області екструзії полімерних матеріалів і постачає свою продукцію по всьому світу. Контракт із «Планетою Пластик» підписали восени минулого року. Замовлення виготовляли протягом наступних 9 місяців. А вже цього вересня обладнання привезли. Монтаж здійснювали під керівництвом німецьких фахівців.

Євген Руденко:
«Лінія повинна розширити потенціал нашого підприємства більш ніж на 4000 тонн готової продукції на рік. І ми готові підкорювати нові ринки з цим продуктом».

Нова екструзійна лінія орієнтована на виготовлення п’ятишарової промислової пакувальної плівки: це стретч-худ і термозбіжні плівки. Їх використовують для пакування – наприклад, будівельних матеріалів на палеті, скляної тари тощо. Від якості й характеристик плівки залежить збереження товару під час його транспортування і складського зберігання.

Інноваційне обладнання та використання сучасних полімерних матеріалів дає змогу покращити фізико-механічні та оптичні властивості пакувальної плівки й одночасно зменшити її товщину. Нові п’ятишарові плівки до 20% тонші в порівнянні з трьохшаровими. А зменшення товщини плівки – це зменшення і її ваги, і вартості пакування одного піддона. Крім того, це економія енергії до 10% при пакуванні й зменшення витрат при транспортуванні. Не кажучи про більшу екологічність з точки зору зменшення відходів плівки.

Євген Руденко:
«Ми перебуваємо в активному діалозі з передовими виробниками сировини й матеріалів. Відповідно, розуміємо специфіку їхньої переробки. І прийшли в певний момент часу до того, що без такого обладнання ми не в змозі рухатися вперед».

А оскільки «Планета Пластик» завжди йде в ногу з часом, її клієнти отримують не лише якісний продукт, а й чималий прибуток завдяки бонусам від передових технологій.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300