Поліцейські надали допомогу літній бучанці, яка добу пролежала на підлозі у своїй квартирі

Photoeditorsdk Export 2021 02 22t093503.781

Поліцейські надали допомогу літній жительці Бучі (Київщина), яка добу пролежала на підлозі у своїй квартирі. Про це повідомило Бучанське районне управління поліції.

«На спецлінію поліції 102 зателефонувала стурбована жителька міста Буча та повідомила, що її 66-річна сестра вже майже добу не виходить на телефонний зв’язок та не відчиняє двері квартири. Жінка була впевнена, що сестра вдома, адже вона через стан здоров’я вкрай рідко виходить на вулицю», – йдеться в повідомленні.

Прибувши до будинку, де живе літня жінка, поліцейські зазирнули у вікно її квартири, розташованої на першому поверсі, й побачили, що господиня лежить на підлозі. Вони викликали медиків і рятувальників. «Однак, побачивши ледь помітні рухи жінки, правоохоронці прийняли рішення негайно рятувати пенсіонерку. Отримавши згоду від сестри, поліцейські розбили скло та зайшли до приміщення… Пенсіонерка пояснила, що вона впала та не змогла самостійно підвестися, тому протягом доби лежала на підлозі. Медики надали жінці невідкладну допомогу та госпіталізували до медичного закладу», – розповіли правоохоронці.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300