ПРЯМА МОВА. Володимир Карплюк: «Прокурор Дмитрунь «склепав» справу проти мене без жодної доказової бази» (відео)

Photoeditorsdk Export (34)

Володимир Карплюк, голова Інвестиційної ради Ірпеня, лідер партії «Нові обличчя»:

«Сьогодні прокурор-хабарник і корупціонер Юрій Дмитрунь заявив про те, що чергову мою справу начебто відправили до суду, і що мені «світить» скількись років.

Я нагадаю вам, хто такий Юрій Дмитрунь. Це людина, на яку я заявив до Генеральної прокуратури та інших правоохоронних органів з приводу вимагання квартир, які я мав витребовувати в ірпінських забудовників на користь Дмитруня. Це перше. Друге: нагадаю вам, що це прокурор, який, фактично, є одним із найбагатших в Україні; його називають «квартирним прокурором» саме через те, що він має причетність до абсолютно кожного будівництва в Києво-Святошинському районі. Крім того, я нагадаю вам про те, що це той прокурор, який не розкрив жодної резонансної кримінальної справи – зокрема, з приводу того, що впав дах спортивної арени у Вишневому, з приводу побиття активістів, з приводу того, що в регіоні не сплачується пайова участь. Ми неодноразово зверталися до нього – і нуль реакції; навпаки, він прикриває тих людей, які не сплачують пайову участь.  

Цей прокурор відкрив проти мене кримінальне провадження і почав його «розгойдувати» саме після цих моїх заяв. Сам Дмитрунь розповсюдив серед своїх співробітників інформацію про те, що Генеральний прокурор начебто дав йому місяць на вручення підозри Карплюку і спрямування справи до суду. Так розказує Дмитрунь. Він «склепав» єдине, що зміг придумати – це справу щодо парку «Центральний». Це саме та справа, з приводу якої його колишній шеф Луценко, стоячи на в’їзді в Ірпінь, розповідав, що Карплюк украв парк «Центральний» і що можна було побудувати два парки, тому що парк був профінансований і з бюджету, і забудовниками. Пройшло багато часу. Жодного факту з того, що говорив Луценко, доведено не було, і не може бути доведено, тому що немає жодного доказу подвійного фінансування. Але, тим не менше, вони цю справу передали до суду. Цей парк, який знаходиться на території площею 7 га, був спроєктований за 250 тисяч гривень. Якщо порівняєте з будь-яким іншим населеним пунктом, ви побачите, що такі об’єкти проєктуються за декілька мільйонів гривень! У даному випадку без жодної доказової бази, абсолютно без дотримання того, що мала б бути якась законність, вони все одно передали справу до суду. 

Я переконаний: суд поставить крапку в цій справі. І найголовніше – після рішення суду ми обов’язково притягнемо до відповідальності Дмитруня і всіх його поплічників у цьому незаконному переслідуванні мене як фізичної, а перед тим – посадової особи.

Тому, пане Дмитрунь, я не те, що вас не боюся – я справлявся з прокурорським тиском від вашого колишнього шефа весь період на посаді міського голови. Я справлявся з тим, що на мене тиснули, вимагаючи віддавати кошти таким, як ви – неадекватним і нечесним прокурорам. І повірте мені: я ніколи в житті не зламаюсь. Я витримаю це все до кінця і дійду до того, щоб ви сіли в тюрму за свою незаконну діяльність».  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпені змагаються титуловані орієнтувальники із порушеннями слуху (відео)

Сьогодні, 21:43

Детальніше
«Україні потрібен свій фантастичний всесвіт» — автор фентезі «Кий і морозна орда» Нік Лисицький

Сьогодні, 16:14

Детальніше
Ірпінь закуповує 77 ударних дронів

Сьогодні, 15:38

Детальніше
Ірпінська громада вшанувала пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 13:09

Детальніше
В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Всі новини
300x300