Річард Бренсон готовий допомогти відбудувати «Мрію»

Photo 2022 06 29 16 08 56

Британський мільярдер, засновник корпорації «Virgin Group» Річард Бренсон, який відвідав Гостомельський аеропорт, висловив готовність допомогти збудувати заново найбільший у світі український літак «Мрія». Про це повідомив на своєму телеграм-каналі голова фракції «Слуга народу» у Верховні Раді України Давид Арахамія.

«Наш Ан-225 «Мрія» — світова легенда й один із символів України. Це єдиний у своєму роді літак, який встановив 240 світових рекордів. Російські окупанти можуть знищити що завгодно, але Мрію – ніколи. Тому ми вже зараз опрацьовуємо проєкт будівництва нового літака, який після війни поставить ще багато рекордів. Але будучи вже оновленим, на базі сучасного, цифрового обладнання, що дозволить «Мрії» стати ще сильнішою. Це питання, а також наші перспективи співпраці в космічній сфері обговорювали з Річардом Бренсоном. Він висловив готовність допомагати всім, чим зможе, був приємно приголомшений нашим оптимізмом і тим, що навіть у такі важкі хвилини ми думаємо про те, як здійснити стрибок в авіакосмічному будівництві. І я впевнений, що це нам вдасться, бо немає нічого неможливого для країни, яка повірила в себе і свої сили. Найкращі часи нашої авіації та космічних технологій ще попереду», – написав Арахамія.  

Як зазначив на своїй сторінці у фейсбуці Річард Бренсон, однією з головних цілей його візиту було «дізнатися, що бізнес у партнерстві з громадянським суспільством та урядами може зробити для найбільш ефективної підтримки України».

Нагадаємо, під час відвідин Гостомеля Бренсон цікавився можливостями відновлення аеропорту.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300