Реклама

Сесію ІМР заплановано на 26 вересня, позачергової не буде, — секретар міськради

Сесію ІМР заплановано на 26 вересня, позачергової не буде, — секретар міськради

Наступну чергову сесію Ірпінської міської ради заплановано на 26 вересня. Депутати не підтримали пропозицію міського голови про проведення позачергової сесії 14 вересня, наголосивши на необхідності опрацювати питання порядку денного. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила секретар Ірпінської міськради Анжела Макеєва.

«Останнім часом позачергові сесії Ірпінської міської ради стали зручним інструментом у руках Ірпінського міського голови по протягуванню потрібних йому рішень для маніпуляції розподілом бюджетних коштів, зокрема, для виплат завищених заробітних плат обраним працівникам виконкому. Проведення позачергової сесії на День міста Ірпінь 14 вересня вважаємо недоцільним, оскільки при підготовці до позачергових сесій питання до порядку денного надаються депутатам в останній момент і в самі питання додаються складові, про які депутати дізнаються вже після голосування. Тому ми ініціюємо припинення такої практики і висловлюємо готовність до чіткого планування, підготовки та проведення сесій. При цьому, оприлюднення порядку денного на сайті ради повинне відбуватися за 10 днів», — зазначила Анжела Макеєва.

За дорученням депутатської більшості вона звернулася до Ірпінського міського голови Олександра Маркушина з депутатською ініціативою проведення чергової сесії 26 вересня 2024 року.

До порядку денного чергової сесії ІМР 26 вересня депутати пропонують винести питання ⁠виділення з місцевого бюджету Ірпеня коштів на допомогу Збройним Силам України, відзначення тренерів Ірпінської громади подяками та грошовою нагородою з нагоди Дня фізичної культури та спорту, ⁠вручення подяк за вагомий внесок в розвиток міста та грошової винагороди працівникам сфери освіти, культури, соціальної сфери та комунальних підприємств.

«На черговій сесії 26 вересня також ініціюємо розгляд питань про скорочення штатних розписів виконкому ІМР та створення спеціальної контрольної комісії по вивченню порушень при використанні коштів місцевого бюджету із залученням представників усіх фракцій Ірпінської міської ради. Сподіваюся на розуміння громади та депутатського корпусу», — додала секретар Ірпінської міської ради.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

У Коцюбинському встановили спортивний рекорд України (відео)

Сьогодні, 20:10

Детальніше
Ірпінська громада - лідер у відновленні житлових будинків по програмі «ВідновиДІМ»

Сьогодні, 19:41

Детальніше
«По-кутках» Ірпінської громади управлінці та депутати вислуховували проблеми мешканців (відео)

Сьогодні, 19:28

Детальніше
В ірпінському музеї триває виставка студентів-графіків (відео)

Сьогодні, 17:01

Детальніше
Ірпіньводоканал повідомив громаду «про намір здійснити зміну діючих тарифів»

Сьогодні, 16:30

Детальніше
В Ірпені відбувся шаховий турнір серед дітей та дорослих, присвячений Дню міста (відео)

Сьогодні, 14:45

Детальніше
В Ірпені відбулася прем'єра вистави "Мамина колискова" (відео)

Сьогодні, 14:36

Детальніше
Про вибори, спокуси й незламність духу: якою була прем’єра танцювальної вистави «Один на Один»

Сьогодні, 12:59

Детальніше
Всі новини