У Бучі впіймали розбійників, які відібрали в підприємця 2 млн грн (відео, фото)

Photoeditorsdk Export (100)

У Бучі на Київщині поліція затримала групу розбійників. Це сталося через 5 хвилин після того, як вони відібрали в підприємця більш ніж 2 мільйони гривень, повідомляє пресслужба Національної поліції.

Події відбувалися вчора близько 19:00. Нападники відібрали сумку з грішми на вулиці, коли чоловік переносив її з машини до приміщення. Вони сіли в автомобіль і намагалися зникнути, однак були затримані бійцями спецпідрозділу КОРД. Чотирьох зловмисників затримали відразу, п’ятий спробував утекти, але після переслідування теж потрапив до рук поліцейських.

Четверо розбійників віком 31 до 48 років – жителі Києва й Київщини, організатор угруповання – 50-річний житомирянин. Усі затримані вже притягувались до кримінальної відповідальності. Раніше злочинна група вчиняла розбійні напади на території Житомирської області.

Тривають слідчі дії в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 і ч. 4 ст. 187 (розбій) та ч. 1 ст. 14 (готування до злочину) Кримінального кодексу України. Розбійникам загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!     

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300