1

У День журналіста Володимир Карплюк розповів про знищену рашистами оселю головної редакторки ITV (фото)

286563647 570605497766310 1628766462639107686 N

Сьогодні, в День журналіста, ексмер Ірпеня та голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк опублікував на своїй сторінці у фейсбуці фото знищеного рашистами будинку головної редакторки ITV Людмили Лозової.

«Друзі, сьогодні в Україні відзначають День журналіста. Тож хочу познайомити вас із головним редактором інформаційного агентства ITV Людмилою Лозовою. На фото – вона разом із чоловіком Володимиром біля згарища їхнього будинку, який був знищений окупантами під час атаки на Приірпіння. Ще три місяці тому в їхньому домі лунав дзвінкий сміх онучок, пахло свіжою випічкою, вечорами їхня велика родина збиралася за столом, а вихідними до них з’їжджалося багато друзів… Цей будинок вони роками з любов’ю створювали цеглина за цеглиною, вони доглядали прекрасний сад, вирощували городину і дуже пишалися тією родинною оазою, яку створили власними руками. Все це у них забрала війна. Таких історій у нашому Ірпені та Приірпінні тисячі. Але сьогодні, у День журналіста, мені б дуже хотілося, щоб хоча б одна людина, щастя і мрії якої вщент зруйнували рашисти, стала трохи щасливішою і усміхнулася після багатьох днів та ночей сліз», – написав Карплюк.

Він відзначив, що «вже понад сім років Людмила Лозова щодня працює в інформаційній сфері Приірпіння, через її професійні руки пройшли тисячі сюжетів та десятки тисяч публікацій про Ірпінь». «І коли прийшла війна, вона разом зі своїм колективом не склала рук, а стала в інформаційну битву з ворогом. І продовжує робити це зараз, поєднуючи редакторську роботу із щоденною роботою на згарищі свого дому», – наголосив ексмер.

«Якщо ви хотіли б підтримати Людмилу та її родину, ви знаєте, що робити. Нижче я залишу реквізити… У свою чергу ми теж не залишимося осторонь і зробимо усе, щоб нове житло якомога швидше з’явилося у всіх ірпінців, які втратили дах над головою, та у всіх наших друзів, які відчули на собі весь жах війни», – зазначив Карплюк.  

«Принагідно вітаю всіх українських журналістів з професійним святом! Дякую вам за правду і міцний інформаційний фронт, який сьогодні ви тримаєте. Бережіть себе і своїх рідних!» – додав голова Інвестради Ірпеня.

Картка «Приватбанку» 5457082272617932 (Лозова Людмила Миколаївна).


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300