Реклама

У Горенці запрацював новий бетонний завод «Гарант-Бетон» (відео)

Що таке бетон? Цемент, пісок і щебінь.

Олександра Страдецька, журналістка:

«Але ми знаємо, що у кожної господині чи господаря свої секрети приготування. Ми дізнаємося як виготовляють бетон на заводі «Гарант-Бетон» у селі Горенка».

Навантажувачзачерпує матеріали, засипає у відсіки, суміш виходить на спеціальний конвеєр. Далі потрапляє у верхній відсік, доводиться до потрібної консистенції та заправляється у бетоновоз. На перший погляд – все дуже просто. Але так лише здається, запевняє інженер-технолог «Гарант-Бетону» Ярослав.

Ярослав, інженер-технолог заводу «Гарант-Бетон»:

«Бетонна суміш, як ви побачили, це – лише субстанція такого роду. Вона може бути більш пластична, менш пластична, але ми оцінюємо бетонну суміш не тільки по реології, а й по кінцевому продукту, такому як бетон».

Щоб він був міцним і надійним – багато залежить від замовника, розповідає Ярослав. Дуже важливо, роблячи замовлення, надати максимум інформації. Не лише уточнити бажану консистецію бетону, а й проговорити – де він буде використовуватися та як надалі буде експлуатуватися.  

Ярослав, інженер-технолог заводу «Гарант-Бетон»:

 «Чим правильніше поставити технологічну задачу, тим більше мінімізуються ризики в принципі при вкладанні та експлуатації самої конструкції».

Бетон, виготовлений на цьому заводі, ужеслугує: на дорогах, багатоповерхівках, у приватних садибах Київської області.

«Гарант-Бетон» запрацював трохи більше місяця тому. За цей час тут «приготували» вже понад 800 кубів бетону. Для розуміння – цей бетоновоз вміщує 11 кубів такої суміші.

Тут робота кипить зі світанку до пізнього вечора, із понеділка по суботу, розповідає комерційний директор заводу Артем. Чоловік зазначає, для продукції використовують найякіснішу сировину, тому вже великий попит.

Але лише якістю, зазначає Артем, не обмежишся. Ще одна надважлива вимога у цій справі – вчасність.

Артем Десятун, комерційний директор заводу «Гарант-Бетон»:

«Він отримує свою продукцію на той час, на який замовив. Ми стараємося, знаєте як кажуть: «Якісний бетон – це той, який прибув вчасно».

Крім виготовлення та транспортування бетону компанія пропонує послуги із його залиття. Особливо це актуально для будівництва чи ремонту багатоповерхівок. На високі об’єкти бетон заливається із допомогою спеціального автобетононасосу.

За усіма додатковими питаннями та формуваннями замовлень – звертайтеся за телефоном – 0 50 555 00 51.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама