Реклама

В Ірпені готують до відкриття відбудований дитсадок «Рута» (відео)

Навулиці спека, але роботи не припиняються ні на мить. Дитячий садочок  «Рута» в Ірпені активно готують до відкриття. Вже невдовзі ось на цій частині двору гратимуться маленькі ірпінці.

Ксенія Катрич, директорка дитячого садочка «Рута»:

«Монтується павільйон. Потім застелиться сам майданчик рулонною травою з автоматичним поливом. Також буде встановлене ігрове обладнання».

Директорка садочка показує, як вже озеленили територію. Довкола будівлі посадили вічнозелені туї, багато квітучих кущів. Інша частина двору вже майже завершена. Залишилося лише в окремих місцях застелити штучну траву. Тут так гарно, затишно, така приємна аура, що не хочеться залишати цю територію.

Ксенія Катрич, директорка дитячого садочка «Рута»:

«Ми з вами знаходимося на спортивному майданчику. Таких передбачено два. Тут обладнання передбачає організацію дітей у двох шеренгах для виконання різних спортивних вправ і рухів, а по діагоналі у нас є ще один спортивний майданчик. Там драбини і футбольне поле».

Андрій Літвинов, депутат цього округу. Завжди опікувався дитсадком, зараз порівнює нинішню спортивну зону з колишньою.

Андрій Літвинов, депутат Ірпінської міської ради:

«Ясно, що стало набагато краще. Бо ми ліпили із того, що було. Потроху їх оновлювали ці майданчики. Ми тут зробили новий майданчик буквально до війни. Повністю його оновили, зробили штучне покриття. Подавали на громадський бюджет на облаштування і так далі. Ми це все робили, потроху оновлювали».

Внутрішня частина садочка вже повністю готова до вмеблювання. Тут залишилося, хіба що поприбирати приміщення від залишків будівельного сміття. Із особливостей, яких не було у садочку раніше: тепер тут є пасажирський ліфт. Є також ліфт для підйому їжі у групи на поверхи.  А ще – у підвалі будівлі зробили надійне велике укриття. Його облаштовують за усіма вимогами до таких об’єктів. І найголовніше, тепер дитсадок має три поверхи, замість колишніх двох. А значить зможе прийняти значно більше дітей.

Нагадаємо, цей дитячий садочок повністю відновлюється за кошти уряду Литви.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама