В Ірпені побільшало безкоштовних автобусних маршрутів для школярів

Photoeditorsdk Export 2021 01 27t104942.796

Сьогодні в Ірпені на Київщині перевезення школярів у ранковий час пік на трьох автобусних маршрутах стало безкоштовним. Про це повідомив Антон Головенко – голова комісії міської ради, до компетенції якої належать питання соціального захисту населення та освіти. Домовленості про безоплатне перевезення дітей було досягнуто вчора під час зустрічі мера Ірпеня Олександра Маркушина та Антона Головенка з перевізниками.

«Тепер школярі не тільки з району «Синергії», а й з інших районів міста будуть мати можливість зранку (з 7:00 до 8:00) добиратись до своїх навчальних закладів безкоштовно. Автобуси маршруту №420 з 7:00 до 8:00 теж підвозитимуть дітей від Романівки та від зупинок по вулиці Соборній в Ірпені безкоштовно. До ліцею №3 щоранку відправлятиметься автобус від автостанції і слідуватиме Северинівською, де теж підбиратиме дітей. Зі Стоянки діти зранку їхатимуть безкоштовно на 400-му маршруті», – розповів депутат.

Він зазначив, що «наступні завдання, які озвучив міський голова Олександр Маркушин – знайти можливість та алгоритм для діток, які навчаються в другу зміну, і для повної перемоги – організувати таке саме повернення після школи». За словами депутата, останнє питання вирішити набагато складніше, «але в будь-якому випадку рішення буде знайдене».

«Підприємці мають свою правду, адже коронавірус та адаптивний карантин справді доволі вплинув на цю історію. Але як би там не було, вони йдуть назустріч, за що їм теж дякуємо», – додав Головенко.

Як повідомлялося, з понеділка в Ірпені почали курсувати три безкоштовні автобусні рейси для дітей з мікрорайону «Синергія» до школи №17. Автобуси відправляються о 7:30, 7:35 та 7:39 із кінцевої зупинки маршруту №379.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300