Реклама

В Ірпені побудують Центр інтегрованих соціальних послуг

В Ірпені побудують Центр інтегрованих соціальних послуг

На території закинутого дитячого табору «Ясний» планують звести Центр інтегрованих соціальних послуг. Це інноваційне сучасне містечко для соціально вразливих родин і дітей. Про це повідомили в Ірпінській міській раді. 

Ідея проєкту належить засновнику та керівнику Save Ukraine Миколі Кулебі. Проєкт передбачає встановлення та обладнання понад двадцяти модульних будинків для родин, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, реабілітаційні центри для дітей та підлітків з інвалідністю, соціальний гуртожиток для підлітків-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також будинки для проживання патронатних і прийомних родин.

Повідомляється, що окрема увага буде приділятися родинам з дітьми, які повернулися з тимчасово окупованих територій і були повернуті з росії, дітям ветеранів та дітям, які втратили одного з батьків у війні проти рф.

На території колишнього санаторію також буде зведено інтегрований інклюзивний спортивно-ігровий майданчик, який буде доступний як для мешканців Ірпінської громади, так і для отримувачів послуг містечка.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!