Реклама

В Ірпені презентували нову лінійку брендованої продукції (відео)

Футболки, торбинки, блокноти, листівки, ручки та багато інших сувенірних речей. У День Ірпеня мешканцям та гостям громади представили нову лінійку брендованої продукції, яка презентує місто або ж, як її ще називають, мерч міста. 

Олександра, мешканка Ірпеня:

«Ну виглядає дуже стильно насправді. Прикольно, правда? (показує)».

Юлія, мешканка Ірпеня:

«Дуже класний, якщо чесно, хочеться щось придбати. Практичні речі, ось, дивіться, шопер – в магазин – з користю і гарно».

Концепцію мерчу Ірпеня розробили студенти та викладачі Київської Академії Медіа Мистецтв. Наскрізною лінією автори обрали тему залізниці. Як знакового місця, яке дало початок Ірпеню, і завдяки якому ірпінці рятували свої життя після повномасштабного вторгнення росії. Придбати брендовану продукцію поки що можна лише онлайн. На сайті zmistom.shop. Ціни різні. Від 40-50 гривень за наліпки чи ручку і до 700 за футболку та майже тисячі гривень за торбинку. 

Софія Мартинюк, радниця Ірпінського міського голови з мистецьких питань:

«Дуже хотілось створити таку лінійку, яка би привертала увагу, виглядала сучасною, яку би хотіла носити молодь для більшої самоідентифікації, щоб вони пишалися Ірпенем, щоб вони хотіли носити це, фотографуватися в цьому, розповідати своїм друзям».

Євгенія Антонюк, начальниця відділу культури, національностей та релігій ІМР:

«Очевидно, така продукція потрібна нашому місту. Я пишаюся тим, що сьогодні додалося в нашому місті власне до герба, до брендбуку нашого міста ще і ось такий чудовий мерч».

Варто зазначити, тема брендування для Ірпеня не нова. У 2018 році був затверджений офіційний брендбук міста, який закріпив вже впізнаваний стиль —  шрифти, кольори, пропорції, а також приклади використання іміджевих елементів міста. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!