В Ірпені провели молитовний сніданок (відео)

У п’ятницю зранку біля обеліску із Божими заповідями вельмишановне товариство. Священнослужителі різних конфесій, міський голова, депутати, представники бізнесу, комунальних служб, громадськості. Це вже традиційна зустріч у форматі молитовного сніданку. Цього разу – напередодні тридцятої річниці незалежності України.  

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Тут є змога поспілкуватися, тут є змога задати питання, тут є змога дійсно помолитися за нашу Україну, за наших воїнів і за тих хлопців, які, нажаль, загинули, виборюючи незалежність нашої країни».

Мирослав Латинник, настоятель Ірпінського храму Різдва Пресвятої Богородиці:

«В переддень Незалежності помолімося за свою країну. Коротко. Господи, помилуй. Господи, допоможи нашій Україні подолати ті всі негаразди: корупцію, війну. Щоб в нашій Україні був мир, злагода і любов».

Лейтмотивом молитовного сніданку було об’єднання громадян навколо спільних інтересів та цінностей. Як земних, так і небесних.

Микола Романюк, старший пастор Ірпінської Біблійної Церкви:

«Чомусь нам українцям бракує особистої відповідальності за спільне благо. Тому що приватно ми з вами навчились любити себе, навчилися вирішувати справи по-своєму і надто мало турбуємося про спільне. Тому з нагоди тридцятої річниці незалежності маю вдячність Богові і хочу закликати всіх нас до такої щирої молитви, щоб Господь дав нашому поколінню мудрості і смирення шукати спільного блага».

За молитвами не забули і про хліб насущний. Учасників молитовного сніданку частували сирниками та кавою. Наприкінці ж зустрічі усі разом виконали державний гімн України.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Я дуже радий, що це вже у нас стало традицією, і надалі ми обов’язково будемо продовжувати ці зустрічі, ці молитовні сніданки».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300