Реклама

В Ірпені шукають історичні артефакти на виставку до Дня Незалежності

A26i6549

До Дня Незалежності в Ірпені планують створити виставку «Ірпінь. Дорога Незалежності». Мешканців громади запрошують долучитися до її створення, запропонувавши свої речі, які можуть стати виставковими експонатами. Про це написала начальниця відділу культури, національностей та релігій ІМР Євгенія Антонюк.

«Чи не в кожному ірпінському помешканні зберігаються артефакти сучасної війни, також символіка України, яка має особливе значення, скарби етнографії, речі наших дідів-прадідів та багато іншого, що мають відношення до нашого шляху до незалежності. Пропонуємо містянам надати такі для виставки, яку організовує наш музей», — зазначає Євгенія Антонюк.

Щоб надати свій експонат на виставку, потрібно відправити його фото на Telegram чи Viber за телефоном: +380 67 159 1860.

«За результатами відбору і формування виставки кожного, хто виявить бажання долучитися, буде повідомлено про можливість взяти участь у цьому заході. Чекаємо ваших пропозицій!», — наголошує начальниця відділу культури.

Нагадаємо, на початку квітня Ірпінський історико-краєзнавчий музей тимчасово зачинили на ремонт. Там вже почали створювати перші інсталяції і планують незабаром відкриття музею.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама