Реклама

В Ірпені відбулось чергове засідання комісії з питань компенсації за пошкоджене майно

В Ірпені відбулось чергове засідання комісії з питань компенсації за пошкоджене майно

В Ірпені відбулось чергове засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені обʼєкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Членами комісії розглянуто 31 заяву щодо верифікації: 28 верифікацій погоджено, з них: 18 проміжних та 10 фінальних. По 2 заявах відмовлено, а 1 проміжну перенесено.

Він зазначив, що важливою умовою отримання грошей за програмою єВідновлення є подання звіту про використання коштів, а потім – його верифікація комісією. В ході верифікації перевіряється відповідність фактично проведених робіт та/або придбаної будівельної продукції за кожним видом ремонтних робіт визначених у чек-листі, а також здійснюється фотофіксація.

«Комісія працює з максимальною увагою до кожного випадку, аби забезпечити справедливий розподіл компенсацій. Ми розуміємо, що люди переживають важкі часи, і наша задача – допомогти їм відновити свої домівки та повернутися до нормального життя. Дякую членам комісії за плідну роботу», — зазначив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!