Реклама

В Ірпені відбувся турнір з шахів серед дітей та дорослих

В Ірпені відбувся турнір з шахів серед дітей та дорослих

В Ірпінському шахово-шашковому клубі відбувся турнір з шахів серед дітей та дорослих. Радник Президента України зі стратегічних питань, президент Федерації шахів України Олександр Камишін, віце-президент Федерації шахів України Володимир Ковальчук, перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук та засновниця Молодіжного парламенту Ірпеня Олександра Ільніцька урочисто відкрили захід та привітали учасників із цією важливою подією. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив Андрій Кравчук. 

Турнір зібрав учасників різних вікових категорій, що вкотре підтвердило високий інтерес до шахів у Ірпінській громаді. Гравці різного віку – від наймолодших до досвідчених шахістів – мали можливість продемонструвати свої навички та тактичне мислення.

2024 09 15 13.26.57

«Дякую Раднику Президента України зі стратегічних питань, президенту Федерації шахів України Олександру Камишіну, віце-президенту Федерації шахів України Володимиру Ковальчуку за візит та підтримку розвитку. Також висловлюю вдячність організаторам турніру Молодіжному парламенту Ірпеня, Ірпінській дитячо-юнацькій спортивній школі та Товариству «ВІДВАЖНИХ». Ірпінь повинен стати столицею шахів Київщини. Бажаю кожному шахісту Ірпінської громади досягти гройсмейстерських висот», — зазначив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук. 

2024 09 15 13.26.49
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!