В Ірпені відзначають День пам’яті та примирення (фото)

Photoeditorsdk Export (3)

Сьогодні в Ірпені відзначають День пам’яті та примирення. Ірпінський міський голова Олександр Маркушин разом із представниками міськради та її виконавчого комітету поклав квіти на Алеї Слави в центрі міста. Мер подякував ветеранам Другої світової війни за перемогу над нацизмом та висловив упевненість у неминучій перемозі України над російськими загарбниками.

«Коли ми казали «Ніколи знову» та «Never again», вони вигукували «Можем повторить!» Всі ці роки нам та Європі, на жаль, здавалося, що це всього лиш недолугі жарти недалеких людей. Ніхто і припустити не міг, що це девіз мало не всієї країни. Тоді, 77 років тому, ми перемогли нацизм. Зараз боремося з рашизмом. Знову свастика. Знову тортури. Знову смерті тисяч невинних. І знову божевільний фюрер і мільйони його «сліпих» шанувальників. У День пам’яті та примирення я можу сказати одне: ми не змиримося і не забудемо того, що зараз роблять російські окупанти в Україні! Перемогли тоді, переможемо і зараз», – зазначив Маркушин.

«Низький уклін і велика вдячність усім нашим ветеранам! Вічна пам’ять кожному, хто загинув у тій боротьбі зі злом!» – наголосив міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300