В Ірпені впіймали чотирьох людей із наркотиками

Photoeditorsdk Export 2020 03 31t124533.545

Правоохоронці затримали в різних районах Ірпеня чотирьох осіб, які мали при собі наркотики. Про це повідомляє Ірпінський відділ поліції. Найбільшу кількість дурману виявили у 29-річної жінки, яка продавала метадон.

Зловмисницю затримали на гарячому, коли вона робила «закладки» серед міста. У неї вилучили 70 пакетиків із наркотичним засобом. У поліції зазначають, що за цінами «чорного ринку» вартість такого «товару» складає близько 100 тис. грн.

Для свого «бізнесу» жінка використовувала популярні месенджери.

Зловмисниця затримана й перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відкрито провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

«Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Київщини проведуть необхідні оперативні заходи, щоб встановити шляхи походження метадону та коло осіб, причетних до організації його збуту», — сказано в повідомленні.

Учора опівдні екіпаж патрульної поліції зупинив на вулиці підозрілого чоловіка 1984 року народження, в якого виявили поліетиленовий пакет із метадоном. Молодик запевняє, що зберігав дурман для власного вжитку.

Ще двох чоловіків із наркотиком у кишенях патрульні затримали в різний час доби на вулицях Львівській і Сковороди. В одного вилучили баночку «з порошкоподібною речовиною білого кольору» та 2 шприци, у другого — згорток фольги, в якому була така ж речовина.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300