Реклама

В Ірпені запрацював спортзал, у якому тренуватиме відома борчиня Ірина Коляденко (відео)

Всесвітньовідома борчиня з Ірпеня Ірина Коляденко повернулася із Сербії з Чемпіонату світу. Спортсменка змагалася із п’ятьма суперницями і виборола бронзу. Завдяки цій нагороді Україна здобула першу олімпійську ліцензію у спортивній боротьбі на Олімпійських іграх 2024 року. Ірпінь, як завжди, зустрів Ірину привітно.

Ірина Коляденко, чемпіонка Європи з вільної боротьби, бронзова призерка чемпіонату світу з боротьби 2023

«Сюди приїжджаєш, всі люди раді тебе бачити. Ти їм даруєш позитивні емоції, вони тобі дарують позитивні емоції. І навіть одразу після перемоги мені зателефонував Олександр Григорович, привітав від усієї громади. Дуже приємно!».

А поки Ірина боролася за черговий титул, в Ірпені її зачекався не менш приємний проєкт – новий спортивний зал для занять вільною боротьбою. Його відкрили на вулиці Заріфи Алієвої, 63 – у приміщенні Ірпінського ліцею інноваційних технологій.

Ірина Коляденко, чемпіонка Європи з вільної боротьби, бронзова призерка чемпіонату світу з боротьби 2023

«Раді повідомити вам, що у нас в Ірпені відкрився новий спортивний простір для розвитку наших дітей. Хочу запросити вас зазирнути до нас на тренування».

У цьому залі можуть тренуватися усі охочі віком від 6 років. Їх разом із ще трьома тренерами навчатиме і сама Коляденко. Такою новиною приємно вражені і учні, і їхні батьки.

Євгеній, мешканець Ірпеня

«Коли заходять такі люди, як Іра Коляденко, то я думаю це не просто мотивація, а все дуже добре».

Ілля, вихованець з вільної боротьби

«Я був спочатку в шоці, хвилювався. А потім ми сіли і душевно поспілкувалися. Я задоволений».

Разом із Іриною майбутніх чемпіонів навчатиме і Заслужений тренер України, особистий наставник Коляденко – Володимир Яременко та ще двоє тренерів-представників Федерації вільної боротьби в Ірпені.

Володимир Яременко, заслужений тренер України, тренер з вільної боротьби

«Ми запрошуємо усіх бажаючих ставати сильнішими, тренуватися з нами, ще будемо додатково анонсувати. І сподіваємося, що з цього залу буде не один чемпіон і переможець не тільки у спорті, але і в житті!».

Євген Пеньковий, тренер з вільної боротьби

«Зал відкритий для всіх, всі у нашому залі рівні, тому приходьте, дивіться, пробуйте і ми завжди раді бачити вас тут».

Спортзал для занять вільною боротьбою працює із понеділка по суботу із 17-ї години вечора. За детальнішої інформацією звертайтеся за телефонами – 0933989910 (Максим) та 0960889807 (Євген).

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама