В Ірпені звели перший поверх нового корпусу школи №1 (відео)

Photoeditorsdk Export (20)

На будівництві нового корпусу Ірпінської школи №1 відбувається перекриття першого поверху. Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Триває будівництво одного з найважливіших інфраструктурних об’єктів в Ірпені на сьогодні – нового корпусу школи №1. Роботи не припиняються ні на день! Працюють 35 будівельників, залучено три будівельні крани водночас. Зараз триває перекриття першого поверху будівлі», — зазначив він.

«За найближчі два дні ми повністю перекриємо перший поверх. Незважаючи на складні погодні умови, ми практично йдемо за графіком будівництва. Нас контролює замовник — мерія міста, всі відповідні служби. Фінансування йде в повному обсязі. Ми намагаємося не підводити і не підведемо», — заявив у відеокоментарі на сторінці Олександра Маркушина в соцмережі керівник підрядної організації Сергій Росстальний.

За словами першого заступника мера, будівельники надолужують час, втрачений через дощі, працюючи навіть у вихідні. Крім того, рішенням виконкому міської ради їм дозволено вести роботи до 23.00.

«Хлопці дійсно дуже стараються, бо у нас малий строк виконання. Ми поставили собі надзавдання — в найкоротший термін відкрити цей корпус, який дуже потрібен нашому місту», — підкреслив Олександр Маркушин.

Він наголосив, що «проєкт повністю фінансується за кошти міського бюджету: на будівництво, внутрішні роботи та оснащення корпусу з бюджету Ірпеня уже виділено 80 млн грн».

https://www.facebook.com/markushinoleksa/videos/1142521966113904/

Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300