В Ірпінському суді запровадили карантин через COVID-19 у працівників

Photoeditorsdk Export (52)

В Ірпінському міському суді запровадили суворі карантинні обмеження у зв’язку з захворюванням деяких працівників установи на COVID-19. Про це повідомляється на сторінці суду в соцмережі.

Зазначається, що на період з 12 по 23 жовтня всі справи в порядку кримінального, цивільного, адміністративного судочинства та справи з розгляду адміністративних правопорушень знімаються з розгляду, крім:

  • кримінальних справ (проваджень), у яких обвинувачений перебуває під вартою, та невідкладних слідчих дій;
  • цивільних справ у порядку спрощеного провадження, заочного розгляду справ та за заявами учасників процесу про розгляд справ за їхньої відсутності;
  • справ, що стосуються виборчого процесу;
  • справ про адміністративні правопорушення, які підлягають розгляду в день надходження, а також у випадку надходження клопотань особи, щодо якої складено протокол про адміністративні правопорушення, про розгляд справи за її відсутності;
  • справ про адміністративні правопорушення, в яких учасники процесу повідомлені належним чином, а в разі відкладення розгляду справи закінчаться строки, передбачені ст. 38 КУпАП.

Також зауважується, що судові засідання в режимі відеоконференції між Ірпінським міським судом та іншими апеляційними чи місцевими судами проводитись не будуть.

У період карантину в приміщення суду дозволяється заходити його працівникам, співробітникам правоохоронних органів та медичних установ, служби судової охорони, військовослужбовцям Національної гвардії, особам, які беруть участь у розгляді кримінальних справ (у випадку, якщо обвинувачений перебуває під вартою) та в розгляді справ досудового розслідування.

Заяви та процесуальні документи подаватимуться поштою, через скриньку при вході в будівлю суду або через інтернет.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300