В ірпінському Центрі для безпритульних тварин провели шкільний «Урок доброти» (фото, відео)

Photoeditorsdk Export 20

В ірпінському комунальному Центрі для безпритульних тварин був проведний перший у місті «Урок доброти» для восьмикласників із загальноосвітньої школи №17. Про це повідомила на своїй сторінці в соцмережі очільниця Служби захисту та лікування тварин (підрозділ КП «Управління благоустрою міста») Євгенія Мельник.

Вона відзначила, що урок був організовний з ініціативи класного керівника 8-А класу Наталії Галущак.

«Дітки привезли корм для тварин, самі змогли нагодувати хоспісних старожилів, прослухали інформацію про них та під чітким контролем співробітників відділу «Служба захисту та лікування тварин» відвідали котів», — розповіла Євгенія Мельник.

За її словами, зустріч була емоційною, «діти плакали від жалю, від болю за безпритульних тварин та від розуміння життя безпритульних». «Щирі та справжні, за такими майбутнє», — зауважила керівниця Служби.

«Також є гарна новина: одну кицю забрали в дім, Афіна тепер домашня. Забрала учениця 8-А класу», — додала Євгенія Мельник.

https://www.facebook.com/100003121657251/videos/pcb.3326554030791953/3326727177441305

Нагадаємо, на минулих вихідних в Ірпені відбувся другий «котячий ярмарок», під час якого знайшли господарів 21 кошеня, двоє дорослих котів і цуценя, яким надавала притулок Служба захисту та лікування тварин і зоозахисні організації з сусідніх населених пунктів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300