У Києві пройде виставка робіт ірпінської художниці Євгенії Харгрі

художники

Завтра в приміщенні столичного Музею Гетьманства відкриється персональна виставка «Дорогою щастя» художниці та засновниці художньої школи IRPEN Art-school Євгенії Харгрі. На виставці будуть представлені найкращі роботи з графіки та живопису.

Змістовний посил творів Євгенії Харгрі відображає внутрішні відчуття людини, яка створює мистецтво. На її думку, художник – це стан душі з уособленням життєвої казки, що відбувається. Сюжетно-тематичні твори авторки  передають внутрішній та зовнішній світ людини, в якому духовне  та матеріальне гармонійно взаємодіють між собою.

Євгенія Харгрі понад 15 років професійно займається викладацькою роботою та навчає дорослих і дітей у власній Художній школі академічного рисунку та живопису IRPEN Art-school, яку заснувала в Ірпені у 2015 році. На базі цієї школи проводиться безліч мистецьких заходів та реалізовуються освітні й культурні проекти регіонального, всеукраїнського та міжнародного значення.

Виставка триватиме з 20 березня по 6 квітня. Офіційне відкриття відбудеться 20 березня о 18.00 в Музеї Гетьманства за адресою: м. Київ, вул. Спаська, 16-б.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300