В Університеті ДФСУ зібрали міжнародний круглий стіл із підготовки фахівців із економічної безпеки (відео)

В Університеті державної фіскальної служби України в Ірпені зібрали міжнародний круглий стіл із підготовки фахівців із економічної безпеки та правоохоронної діяльності.

Антон Монаєнко, в. о. ректора університету:
«Ми плануємо створити Навчально-науковий інститут із економічної безпеки та провоохоронної діяльності. Вирішили, перш за все, провести такий міжнародний науково-практичний круглий стіл як початок діяльності нашого університету в цьому напрямку, заявити про себе й подивитися, як це питання вирішується в інших державах».

До заходу долучилися експерти з восьми країн світу. Серед учасників – представники навчальних закладів, бізнесу, міжнародних організацій, держустанов і правоохоронних органів. Більшість із них узяли участь у круглому столі в режимі онлайн.

Василь Чмелюк, проректор університету:
«Учасниками сьогоднішнього круглого столу є такі провідні заклади освіти, як, наприклад, Академія протидії економічній злочинності (Лондон, Великобританія) та Академія фінансової гвардії Італії. Це, без перебільшення, провідні навчальні установи, які займаються питаннями підготовки кадрів із економічної безпеки держави».

За підсумками круглого столу має бути прийнята резолюція.

Антон Монаєнко:
«Проєкт резолюції полягає в тому, щоб ми, вивчивши, перш за все, зарубіжний досвід підготовки такої категорії фахівців, перейняли цей найкращий зарубіжний досвід і здійснювали підготовку фахівців, які необхідні для потреб майбутнього Бюро економічної безпеки України».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300