Відсьогодні школярі регіону можуть реєструватися на пробне ЗНО

Photoeditorsdk Export 2020 01 03t162000.484

Сьогодні, 3 січня, Київський регіональний центр оцінювання якості освіти розпочав реєстрацію для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Зареєструватися можна на сайті центру до 24 січня.

21 березня відбудеться пробне тестування з української мови та літератури, а 28 березня – з математики, історії України, біології, географії, хімії, фізики, англійської, німецької, французької та іспанської мов.

Вартість одного тестування – 150 грн.

Як зазначається на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення тестування, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Особи, які зареєструються для участі в пробному ЗНО, матимуть можливість:

  • ознайомитися зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року;
  • виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;
  • дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;
  • отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);
  • психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
  • навчитися ефективно розподіляти час;
  • оцінити свій рівень навчальних досягнень.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 2 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного тестування, а згодом – його результати.

До території обслуговування Київського регіонального центру оцінювання якості освіти належать місто Київ і Київська область, а також Черкаська й Чернігівська області.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300