Володимир Карплюк очолив представництво Конфедерації будівельників України в Київській області

Photoeditorsdk Export (5)

Член Ради директорів Конфедерації будівельників України (КБУ), СЕО Інвестиційної групи «Molodist» і Товариства «Відважних» Володимир Карплюк очолив представництво Конфедерації в Київській області. Таке рішення було ухвалене сьогодні на розширеному засіданні Ради директорів КБУ.

У засіданні, зокрема, взяли участь очільник парламентського комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко, його заступниця, голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк, заступниця Міністра розвитку громад і територій Наталія Козловська, заступник Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій – Уповноважений із питань внутрішньо переміщених осіб Павло Козирєв, голова Державної інспекції архітектури та містобудування Семен Кривонос, президент КБУ Лев Парцхаладзе.

Головною темою зібрання було подолання наслідків російської воєнної агресії в Україні та координація дій у питанні відбудови країни.

«У країні війна, і величезна кількість приватного майна, соціальної інфраструктури, дорожньої інфраструктури знищена. Країну однозначно чекає в найближчий період будівельний бум. Якщо наша держава не організує все, щоби компанії України і Європи були зацікавлені активно розвивати будівельну галузь, ми можемо отримати велику проблему: українці не матимуть куди фізично повернутися й будуть мимоволі шукати прихистку за кордоном. Через це може бути величезний і демографічний, і економічний спад у нашій країні, тому ми маємо вже сьогодні думати про те, яким саме чином ми будемо розвивати напрямок будівництва й відбудови нашої країни. Ми не можемо говорити, що якщо десь ще літають снаряди, це є причиною для того, щоби не вести активну відбудову житла наших мешканців», – зазначив після засідання в коментарі журналістам Володимир Карплюк.

Довідка. Володимир Карплюк був Ірпінським міським головою у 2014–2018 рр. У 2017 р. увійшов у двадцятку найпрогресивніших мерів України відповідно до «Рейтингу українських мерів-інноваторів». З 2018 р. очолює Інвестиційну раду Ірпеня.

У 2021 році Карплюк повернувся у великий бізнес, заснувавши Товариство «Відважних» та Інвестиційну групу «Molodist».

8 серпня 2022 р. разом із Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним та народним депутатом України Сергієм Тарутою оголосив про створення Фонду відновлення Ірпеня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Як в Ірпені відзначатимуть другу річницю звільнення міста-героя від російських окупантів

Сьогодні, 15:48

Детальніше
В Ірпені влаштували свято Масниці для дітей вразливих категорій (відео)

Сьогодні, 10:39

Детальніше
Ірпінців запрошують на забіг «Єднання України 2024»

Сьогодні, 10:24

Детальніше
ІЛІТ відвідав заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку (відео)

18 Mar 18:14

Детальніше
Історичний день: Київщина та штат Вашингтон підписали меморандум про співпрацю

18 Mar 13:57

Детальніше
Спортсмени з Ірпеня вибороли 3 місце на Чемпіонаті Києва з кікбоксингу

18 Mar 09:54

Детальніше
Ситуація є найбільш оптимальною: скільки потрібно часу, щоб дістатися з Ірпеня до Києва

17 Mar 15:32

Детальніше
Українська міфологія крутіша за Marvel: у Києві презентували фентезі за мотивами українських міфів «Кий і морозна орда»

17 Mar 13:51

Детальніше
Всі новини