Володимир Карплюк закликав парламент призначити позачергові вибори мера в Ірпені

Фото1 НО

«Сьогодні на сайті Верховної ради України було опубліковано Проект Постанови про призначення позачергових виборів Ірпінського міського голови Київської області 27 жовтня 2019 року. Закликаю народних депутатів підтримати проект постанови та призначити вибори в Ірпені.
Партія “Нові Обличчя” обов’язково висуне свого кандидата та розраховує на його впевнену перемогу»
, — заявив лідер партії, голова Інвестиційної ради Ірпінської міської ради Володимир Карплюк.

Він наголосив, що вибори Ірпінського міського голови відбудуться в один день з виборами депутатів Верховної ради України. Адже команда “Нові Обличчя” за останні три з половиною роки збільшила бюджет розвитку міста в 40 разів.

За словами Карплюка, його команда реалізувала понад 200 соціальних проектів. Зокрема, в Ірпені відкрито два нових комунальних дитячих садочки – «Бджілка» та «Колібрі», завершується будівництво третього – на вул. Курортній. Також за цей час добудовано дві школи №2 і №17 та оздоблені проекти кількох нових шкіл і дитячих садочків. У кожній школі створені профільні класи та споруджені сучасні спортивні майданчики. Почав роботу Ірпінський Ліцей Інноваційних технологій, аналогів якому в Україні немає. Ірпінські учні, починаючи з 5-го класу, можуть отримати стипендію розміром 1000 грн за успіхи в навчанні і активну участь у шкільному житті. Вчителі підвищують кваліфікацію у навчальних поїздках до Європи.

Активно реформується медицина регіону. В Ірпені відкрито нову дитячу поліклініку і три амбулаторії сімейної медицини. В Ірпінській міській лікарні з’явився мамологічний центр, ще один операційний блок, оснащений якісним обладнанням із Німеччини, а в поліклініці для дорослих — стоматологічний рентген-кабінет. Новітнє обладнання, нові автомобілі, капітальні ремонти приміщень, комп’ютеризація, стажування лікарів за кордоном – така нова реальність ірпінської медицини. Цього року виділено потужне фінансування на будівництво дитячої лікарні.

За три роки кардинально змінилася комунальна сфера міста. Командою Карплюка було виведено на новий рівень технічне оснащення ірпінських комунальних підприємств, оновлено автопарки і покращено умови праці співробітників, заасфальтовано понад півсотні вулиць міста. Збудувано стратегічно важливу дорогу, що з’єднала центральну частину Ірпеня з мікрорайоном Стоянка, і реконструйовано не менш важливу дорогу по вул. Підгірна – альтернативу залізничному переїзду, що з’єднує дві частини міста.


«Всього за три роки із занедбаного провінційного містечка Ірпінь став європейським містом із якісними дорогами і тротуарами, затишними парками і новою центральною площею. Містом, де активна громада сама визначає, на що витратити 2 млн. грн бюджету участі. Містом, де знімають кіно, пишуть картини і вірші, проводять міжнародні змагання і творчі конкурси – і це лише незначна частина того, що дала Ірпеню робота команди “Нові Обличчя”, — зазначив лідер партії, голова Інвестиційної ради Ірпінської міської ради Володимир Карплюк.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Ірпінська громада вшанувала пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 13:09

Детальніше
В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
Всі новини
300x300