Реклама

Вихованці ірпінської школи Фонду «Реал Мадрид» відвідали Угорщину (відео)

Едуард Каштановський, вихованець соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:

 «Краса, наприклад. І що немає тривог, немає війни».

Едуард розповідає про свою десятиденну подорож до Угорщини. Хлопець – вихованець ірпінської соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид». Разом із чотирма друзями він побував на міжнародному футбольному турнірі «Copa Alma 2024».

Тимур Тарасов, вихованець соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:

«Ми навіть не могли подумати, що нас оберуть. Тому що в Ірпені багато шкіл і дітей, і могли взяти когось іншого, але взяли нас».

Зараз в Ірпені працює три соціально-спортивних школи Фонду  «Реал Мадрид». У них навчається близько двохсот учнів, але щороку на подібні турніри закордон відбирають кращих із кращих.

Футбольні поєдинки, екскурсії, дитячі дискотеки. Такі насичені подіями та враженнями в юних спортсменів були угорські пригоди.

Євген Кушнірук, вихованець соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:

«Згадую найбільше дискотеку, коли всі бігали з фломастерами й ручками та розписували свої футболки. Було весело, музика, всі танцювали».

А це – фрагмент із номеру, який на турнірі презентували вихованці соціально-спортивних шкіл Фонду «Реал Мадрид» із України. Всього із Ірпеня, Києва, Тернополя та Хмельницького Угорщину відвідали 20 юних футболістів.

Марина Левенок, координаторка соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:

«Постановка дійсно дуже емоційна і це було відзначено. Наші отримали перше місце. Діти настільки щасливі, емоційно загартовані. Привезли купу подарунків, купу вражень».

 Радість юних спортсменів розділяють їхні рідні та тренери.

Каріна Дулуб, тренерка з футболу соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:

«Я вже була в Угорщині, була в Будапешті, але не в ролі тренера. Не в ролі слідкувача. Дуже класно, мені теж все сподобалося. Море емоцій! Досі тримають».

Світлана Кушнірук, мати вихованця соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені:

«Він цього року перший раз з’їздив з цим фондом за кордон, отримав неймовірну кількість вражень. Ми дуже вдячні Реал Мадриду та Епіцентру, що дали таку можливість відволіктися від тривог і всієї ситуації в країні та отримати незабутні емоції і враження».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!