Вихованці ірпінської школи «Реал Мадрид» зіграли у футбол із зірками шоу-бізнесу та перемогли в турнірі

Photoeditorsdk Export 2021 06 03t132440.226

Вихованці ірпінської та київської соціально-спортивних шкіл Фонду «Реал Мадрид», де займаються діти з соціально незахищених родин, зіграли у футбол проти команди зірок українського шоу-бізнесу та кіно. Товариський матч, який відбувся на стадіоні столичного Українського колежу ім. В. О. Сухомлинського, був приурочений до Дня захисту дітей. Крім того, юні ірпінці вибороли переможні кубки в турнірі з футболу й баскетболу, в якому брали участь учні обох шкіл.

У складі футбольної збірної ССШ Фонду «Реал Мадрид» виступали 10 гравців із Ірпеня, які тренуються на базі трьох загальноосвітніх шкіл — №2, №17 і №3 (ліцею).

За зірковий клуб «Маестро», зокрема, грали народний артист України і колишній міністр культури Євген Нищук, вокаліст гурту «Танок на Майдані Конго», журналіст і письменник Олександр Сидоренко (Фоззі), музикант і композитор Едуард Приступа (Діля), переможець шоу «Голос країни» Ігор Грохоцький, переможець шоу «Х-фактор» Дмитро Бабак, співаки Микита Алєксєєв (Alekseev) та Вадим Олійник (Oleynik), автор та актор студії «Мамахохотала» Олексій Рева. Також за команду зірок виступив консул Королівства Іспанії в Україні Родріго де ла Вінья Мулак.

Мета цієї спортивної акції, яка мала назву «Пишаюсь тобою!» — нагадати, наскільки важливою для дітей є підтримка дорослих, зокрема батьків.

«Ми хотіли, щоб батьки наших вихованців побачили своїх діток на одному полі з відомими особистостями та відчули гордість за них. У кожного з наших учнів складна доля, але в школі «Реалу» вони змінюють своє майбутнє. Спільна гра з українськими зірками, безсумнівно, підкріпить їхню віру у власні сили та стане яскравою згадкою на все життя», — зазначив віце-президент громадської організації «Епіцентр дітям» (співзасновниці шкіл Фонду «Реал Мадрид» в Україні) Тарас Герега.

ГО «Епіцентр дітям» запросила гравців ФК «Маестро», окрім участі у матчі, поділитися у своїх блогах надихаючими історіями з власного дитинства, а також розповісти про те, як їм самим вдається бути хорошими батьками.

У ході футбольно-баскетбольного турніру вихованців (бенефіціарів) шкіл «Реал Мадрид» Києва й Ірпеня перемогу у віковій категорії В (9—12 років) в обох видах спорту здобула команда, яка займається на базі Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи №2 (команда 2В).

Також на турнірі виступали вихованці «Реал Мадриду», які належать до вікової категорії С (13—17 років).

Окрім результатів ігор судді також фіксували те, як спорсмени слідують цінностям Фонду. Ірпінці були відзначені подяками за найкраще дотримання таких цінностей:

  • «мотивація» — команда 2В;
  • «командний дух» — команди 3В та 17С;
  • «самооцінка» — команда 17В;
  • «рівність» — команда 3С;
  • «повага» — команда 2С.

Нагадаємо, соціально-спортивна школа Фонду «Реал Мадрид» відкрилася в Ірпені у жовтні 2019 року. На той час це була друга така школа в Україні (після тернопільської). Зараз у ній займаються понад 130 дітей.

Окрім тренувань із футболу та баскетболу, учні школи мають можливість поглиблювати знання з загальноосвітніх дисциплін та вивчати іноземні мови. Навчання безкоштовне.

Загалом школи Фонду «Реал Мадрид» працюють у майже 80 країнах світу.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

«Україні потрібен свій фантастичний всесвіт» — автор фентезі «Кий і морозна орда» Нік Лисицький

Сьогодні, 16:14

Детальніше
Ірпінь закуповує 77 ударних дронів

Сьогодні, 15:38

Детальніше
Ірпінська громада вшанувала пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 13:09

Детальніше
В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Всі новини
300x300