Житель Ірпеня вчинив погром на Трухановому острові в Києві (відео)

66(50)

Мешканець Ірпеня 1995 року народження, який раніше вже був засуджений за хуліганство, розтрощив обладнання на пункті в’їзду на Труханів острів у Дніпровському районі Києва. Про це повідомила пресслужба столичної прокуратури.

«Згідно з матеріалами слідства, перебуваючи у нетверезому стані біля КПП перед в’їздом на Труханів острів, чоловік почав руйнувати обладнання автоматизованої системи пропуску. При цьому він розтрощив шлагбаум, камери відеоспостереження, світлофори, пункт управління та інші технічні засоби. Після цього хуліган намагався втекти з місця вчинення злочину на таксі, однак був затриманий правоохоронцями», — йдеться в повідомленні.

Зловмиснику повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України (грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене особою, раніше судимою за хуліганство). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Прокуратура направила до Дніпровського районного суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/videos/423261968609024/


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300