Зіневич не виконав рішення судів та організував цькування суддів і їхніх родин – кандидат у мери Ірпеня

Photoeditorsdk Export 2

Власник телеканалу «Погляд» Олексій Зіневич не виконав рішення Ірпінського міського та Шостого апеляційного адміністративного судів про спростування неправдивої інформації, а замість цього організував кампанію чорного піару й психологічного тиску на суддів і членів їхніх родин. Про це заявив кандидат на посаду Ірпінського міського голови та кандидат у депутати Ірпінської міськради від партії «Єдина громада» Ігор Панасюк.

«Напередодні місцевих виборів суддя Ірпінського міського суду Людмила Саранюк зобов’язала телеканал «Погляд» та його власника Олексій Зіневича спростувати поширену напередодні неправдиву інформацію про політичну партію «Єдина громада». Апеляційний суд залишив в силі рішення Ірпінського міського суду. Втім, Олексій Зіневич не виконав рішення суду, яке набрало законної сили, до завершення виборчого процесу, як того вимагає закон. Зіневич вирішив помститися судовій владі, організував психологічний тиск на суддів, розпочав масштабну кампанію з чорного піару щодо служителів Феміди. Значною частиною «мінусової» кампанії стала інформаційно-психологічна травля членів родин працівників суду», – зазначив Ігор Панасюк на своїй сторінці в соцмережі.

Він підкреслив, що партія «Єдина громада» «вважає дії Зіневича та телеканалу «Погляд» неприпустимими та такими, що порушують принципи журналістської етики і містять всі ознаки цілеспрямованого тиску на судову владу».

Нагадаємо, 22 жовтня суд визнав протиправною бездіяльність ТОВ «Інформаційна агенція «Погляд», яка не опублікувала спростування недостовірної інформації про Ігоря Панасюка та партію «Єдина громада». Суд зобов’язав «Погляд» розмістити спростування в ефірі свого телеканалу та на інтернет-ресурсах не пізніше, ніж за два дні до дня виборів.

Як повідомляв Ігор Панасюк, працівники «Погляду», зокрема, приписали йому неіснуючі статки – низку об’єктів нерухомості та підприємство в Рівненській області, неправдиво звинуватили в підкупі виборців, спотворили відомості про його освіту, а також інші факти.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300