Реклама

В Ірпені проведуть загальноміську толоку

Photoeditorsdk Export 2019 10 23t115137.261

24 жовтня в Ірпені буде проведена загальноміська толока, повідомив керівник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства міської ради Андрій Літвинов.

«За розпорядженням першого заступника міського голови Маркушина О. Г., завтра – загальноміська толока. Просимо всі організації, установи, підприємства максимально долучитись та прибрати свої та прилеглі території», – зазначив посадовець на своїй сторінці в соцмережі.

«До толок можна ставитись по різному: хтось вважає, що це пережитки радянської системи, хтось із задоволенням радий попрацювати і розм’ятись на свіжому повітрі від сидячої роботи. Але головне – результат: місто стане ще чистішим та гарнішим!» – додав Андрій Літвинов.

Нагадаємо, днями жителі Ірпеня прибрали сміття на ділянці лісу в районі вулиці Давидчука. Усього зібрали 100 мішків непотребу

Наприкінці вересня ірпінці провели на території гідрологічного заказника «Криничка» толоку, ініційовану комунальним підприємством «Муніципальна варта»

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама