В Ірпінському регіоні — ще два випадки COVID-19

06

В Ірпінському регіоні на Київщині зафіксовано ще два випадки коронавірусної хвороби. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Щойно ми отримали лабораторні підтвердження про ще два випадки захворювання в жителів нашого регіону. Це дві жінки, обидві нещодавно повернулися з-за кордону в Україну. Одна проживає в місті Ірпінь, друга — в селищі Ворзель (порядковане Ірпінській міській раді)», — зазначив посадовець на своїй сторінці в соцмережі.

За його словами, «антивірусний штаб Ірпеня встановлює коло контактів обох хворих та вчергове закликає жителів міста дотримуватися максимальної самоізоляції».

Олександр Маркушин нагадав, що першою в регіоні захворіла на COVID-19 вагітна мешканка Ірпеня, яка вже народила дитину й наразі перебуває в Білій Церкві.

Нагадаємо, сьогодні зранку перший заступник мера Ірпеня повідомив, що в місті зафіксовано нову підозру на коронавірусну інфекцію. Усього з початку карантинного періоду в Приірпінні було встановлено 13 підозр, три з них отримали лабораторне підтвердження і щонайменше дві не підтвердилися.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300