Алею пам’яті захисників України на ірпінському кладовищі підготували до поминальних днів (фото, відео)

101986591 1189776341363723 20345148412002304 N

Ветерани бойових дій на Сході країни за підтримки міськради й комунальників підготували до поминальних днів Алею пам’яті захисників України на ірпінському міському кладовищі. Про це розповів на своїй сторінці в соцмережі голова Ради ветеранів АТО Ірпеня Антон Головенко.

«Олександр Маркушин (перший заступник міського голови — ред.) знайшов кошти — я так зрозумів, що свої — на нові прапори, Сергій Скрипник (керівник КП «УЖКГ «Ірпінь») направив машину для вивозу сміття, Петро Король узяв на себе викошення трави, ми з Діаною Бондар попрацювали руками. Ательє за спецзамовленням пошило нам за декілька годин ті прапори, яких не вистачало», — зазначив лідер АТОвців.

Він також висловив подяку за допомогу начальнику управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства міськради Сергієві Канюрі.

«Приходьте і поминайте наших хлопців. Вклоніться захисникам, які віддали своє життя за Батьківщину», — закликав Антон Головенко.

Нагадаємо, поминальні дні на кладовищах в Ірпінському регіоні були перенесені у зв’язку з карантинними обмеженнями.

Під час поминальних днів громадську безпеку та правопорядок забезпечуватимуть Комунальне підприємство «Муніципальна варта» та Ірпінський відділ поліції.

https://www.facebook.com/antongolovenkomalin/videos/1189765351364822/

Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300