Реклама

В Ірпені відбувся благодійний джаз-концерт (відео)

Василь Сєдов та Неонілія Кириловська – вихованці Ірпінської дитячої школи мистецтв імені Михайла Вериківського. Разом із іншими учнями на головній площі міста вони збирали оплески та донати на генератор для бригади оперативного призначення Національної Гвардії України «Буревій». У ній служить чоловік Ірини Чуприни – викладачки школи мистецтв.

Ірина Чуприна, викладачка Ірпінської школи мистецтв імені Михайла Вериківського:

«Я дуже вдячна своїм колегам, учням, всім родинам, батькам. Усім, хто долучається до допомоги нашим захисникам на фронті».

Благодійні концерти учні та викладачі школи мистецтв влаштовують регулярно. Цього разу насичену програму підготували з нагоди міжнародного дня джазу.

Віталія, мешканка Ірпеня:

«Чесно кажучи, я не очікувала такого від дітей. Вони як професіонали виступали. Мені дуже сподобалося. Я дуже люблю джаз, тому я в захваті! Особливо спостерігала за барабанами, бо я теж вчуся. Було чого повчитися і послухати приємно».

Вікторія, мешканка Ірпеня:

«Мені дуже подобається ця школа. Душу вкладають в дітей, у свою роботу. Дуже подобається».

Та найкращим фідбеком для юних артистів стали донати глядачів.

Поліна, мешканка Ірпеня:

«Нас четверо, а зарплата одна. Але намагаємося. Скільки можемо стільки донатимо».

Директорка школи мистецтв Наталія Дидикіна повідомила, що такі благодійні тематичні концерти організовуватимуть і надалі.

Наталія Дидикіна, директорка Ірпінської школи мистецтв імені Михайла Вериківського:

«Можемо співати – значить співаємо за гроші, а гроші перераховуємо на передову. Ідея виникла давно і ми продовжуємо над нею працювати і розвивати».

Підтримати добру справу можете і ви! Реквізити для донатів:

5168 7451 5437 1964 (Приватбанк)

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!