Після Різдва в Україні почнеться локдаун — рішення уряду

5fd0f183dbb15301849838 820x360

З 8 по 24 січня 2021 року в Україні буде діяти посилений карантин. Таке рішення ухвалив сьогодні на своєму засіданні Кабінет Міністрів, інформує його пресслужба.

Відповідно до ухваленої постанови, в цей період заборонятиметься робота кафе, ресторанів, барів (крім доставки та замовлень на винос), кінотеатрів, фітнес-клубів, спортивних залів, басейнів, театрів, а також ТРЦ (дозволятиметься лише торгівля продуктами харчування, ліками, ветпрепаратами, товарами особистої гігієни та побутовою хімією). Також заборонять відвідування закладів освіти (крім дитсадків), торгівлю непродовольчими товарами, проведення будь-яких розважальних, спортивних або культурних масових заходів.

Водночас громадський транспорт буде працювати. Також працюватимуть продуктові магазини, аптеки, перукарні, банки, поштові оператори, готелі, СТО та АЗС.

«Посилені карантинні обмеження будуть запроваджуватися для того, аби розірвати ланцюг захворюваності, який може сформуватися протягом свят», — зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300