Реклама

Ірпінців запрошують до обговорення інвентаризації зелених насаджень 

Unnamed 1

Завтра, 30 квітня, о 14:00 в Ірпінській міській публічній бібліотеці імені Максима Рильського відбудеться інформаційно-комунікативний захід «Інвентаризація зелених насаджень як складова відновлення зелених зон Ірпінської громади». Про це повідомляють у КП «Управління благоустрою міста».

На заході будуть присутні: 

 1) начальниця КП «Управління благоустрою міста» Катерина Пасюк та спеціалісти з озеленення;

 2) члени комісії з інвентаризації зелених насаджень Ірпінської громади;

 3) депутати Ірпінської міської ради.

У комунальному підприємстві запрошують долучитися небайдужих мешканців громади, які цікавлені у відновлені зелених зон. 

Нагадаємо, нещодавно в Ірпені створили комісію з інвентаризації зелених насаджень. До її складу входять представники КП «Управління благоустрою міста», ГО «Український екологічний клуб «Зелена хвиля», Державної екологічної інспекції, Михайлівсько-Рубежівського та Козинцівського старостинських округів. 

«Для того, щоб усунути будь-які маніпуляції в Ірпінській громаді стосовно видалення зелених насаджень або їх утримання було прийнято рішення про створення комісії з інвентаризації зелених насаджень, членом якої може бути будь-який мешканець нашої громади. КП «Управління благоустрою міста» вперше запроваджує ідею прозорого залучення громадськості в роботі комісій», — зазначила начальниця підприємства Катерина Пасюк.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама