В Ірпені розпочався сезон покосу і продовжуються відновлювальні роботи в парках (відео)

Одразу після травневих свят в Ірпені розпочався сезон покосу трави. Стартували традиційно з набережної, адже тут доволі високий рівень вологості й трава росте як на дріжджах.

Юлія Прибилова, начальниця КП «Управління благоустрою міста»:
«Хлопці працюють уже з самого-самого ранку. Почали з кінця нової набережної, від Романівки, і йдуть у бік старої набережної. Таким чином, вони пройдуть стару набережну і перейдуть у Парк письменників, тому що там також висока вологість і трава вже потребує покосу».

Загалом на новій набережній задіяно 8 одиниць техніки і стільки ж працівників «Управління благоустрою міста». Завтра перейдуть на інші локації. Крім того, тривають відновлювальні роботи в Парку Незнайка: укріплюють каркас і замінюють обшивку скульптури зеленого пташеняти, а також чистять штучне озеро біля мотузкового парку. 

Оксана Головко, заступниця начальника КП «Управління благоустрою міста»:
«Наше завдання зараз полягає в тому, щоби викачати всю воду. Ми через шланги спускаємо воду у зливову каналізацію, щоб не створювати водоймище серед парку. Потім будемо чистити озеро наступним чином: витягнемо весь мул і застаріле листя та, звісно, приведемо в порядок дно. А потім будемо наповнювати водою зі свердловин».

Потім візьмуться за відновлення фонтану. Система поливу наразі вже працює. Після Парку Незнайка відновлять фонтан і в Парку письменників.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300