В Ірпені проводять комплексний ремонт амбулаторії № 3 (відео)

В Ірпені проводять комплексний ремонт амбулаторії №3 на вулиці Ніжинській. Її відкрили шість років тому найпершою в місті. Раніше тут розміщувалась прокуратура. Коли будівлю готували під медичний заклад, її оновили зовні і пристосували для медичних послуг внутрішні приміщення. Щоб покращити умови і для пацієнтів, і для персоналу зараз тут роблять комплексний ремонт.

Андрій Левківський, директор КНП «Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги»:

«Взагалі, це один із поточних ремонтів, які ми проводимо щорічно у наших амбулаторіях. Так склалося, що коли ми увійшли у реформу, нашому закладу вдається заробляти кошти не лише на заробітну плату, а й на такі речі, як поточні ремонти».

Зміни будуть помітні вже з коридору. Тут вирівняють і перефарбують стіни, оновлять стелю, а на підлогу покладуть новий лінолеум. У приміщені зроблять окремий туалет для персоналу. А в тому, що є, будуть додаткові облаштування для людей з обмеженими можливостями. Колишні дерев’яні двері у кабінетах вже замінили на пластикові згідно санітарних норм. Для зручності пацієнтів з інвалідністю переробляють і вхід до амбулаторії.

 Андрій Левківський, директор КНП «Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги»: «Ми тут будемо також робити у відповідність до норм ДБН, інклюзії. Щоб людина, яка приїде на інвалідному візочку змогла спокійно дістатися до амбулаторії, до туалету».

Ольга Примаченко, в.о завідуючої амбулаторії №3:

«Ми дуже задоволені, що ці зміни відбуваються, що у нашій амбулаторії буде затишніше, комфортніше для наших пацієнтів, щоб заклад медичної допомоги був не такий, як звична лікарня, і щоб пацієнти, діти приходили до нас із задоволенням. Тому ми просимо вибачення за незначні незручності, але ці зміни мають відбутися».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300