Реклама

Відзавтра до Ірпеня не пропустять жодного журналіста, — Маркушин

Articleimage 11691

Із завтрашнього дня до Ірпеня не пропускатимуть журналістів. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці. 

«Звертаюся до наших ЗМІ, до іноземних ЗМІ і дуже вас прошу тимчасово, на період звільнення нашого міста, з Романівки не переходити міст, не фотографувати позиції наших військових, не фотографувати їхні обличчя. Це шкодить повному звільненню нашого міста. Із завтрашнього дня ми не будемо пропускати від Романівки у місто журналістів. Вибачте, але це тимчасово, бо я не хочу ризикувати життями наших хлопців, — написав мер Ірпеня.

«Сьогодні для Ірпеня сумний день. За ніч загинуло троє наших хлопців. Три хлопця, які захищали місто, які стояли на в‘їзді з Бучі, на блокпості «Жираф». Вони загинули, бо всі бігають і фотографують. Викладають фото в Інтернет. Показують позицію ворогу. Друзі, із завтрашнього дня жодного журналіста в Ірпені не буде. Ми не будемо їх пускати. Дуже дякую за розуміння. Слава Україні!», — додав Маркушин.

Нагадаємо, сьогодні в Ірпені розстріляли 51-річного кореспондента  всесвітньовідомого медіа New York Times. Ще один журналіст поранений.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама