Ірпінська лікарня проводить тиждень великого прибирання, – Антон Довгопол

Photoeditorsdk Export (2)

Директор Ірпінської центральної міської лікарні Антон Довгопол закликав жителів Ірпінської та Бучанської громад долучитися до прибирання в приміщеннях і на території медзакладу в Бучі, а також в Ірпені та Ворзелі. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Ірпінська центральна міська лікарня за ініціативи Ірпінського міського голови Олександра Маркушина проводить тиждень великого прибирання. Сьогодні з 11:00 ми будемо наводити лад на території та у приміщенні стаціонару нашого ірпінського закладу на вулиці Польовій, 19 у Бучі. Прошу приєднуватися! Беріть із собою відра, віники, лопати. Буду дуже вдячний! Завтра прибираємо у поліклініці на Садовій, 38 в Ірпені. А післязавтра – у приміщенні пологового будинку у Ворзелі (його вчора оглянули та розмінували сапери). Закликаю усіх жителів Ірпеня долучатися і допомогти нашим медикам якнайшвидше відновити свою роботу в повному обсязі!» – зазначив керівник лікарні.

«Також прошу долучитися до цієї толоки жителів Бучанської громади та Бучанського міського голову, оскільки Ірпінська міська лікарня – це єдиний медичний заклад у Бучі такого рівня», – додав він.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300