Реклама

Про вбитого росіянами ірпінського педагога й винахідника Олександра Кривенка розповіли під час антивоєнної акції в Сеулі

Imgonline Com Ua 2

Під час акції протесту біля посольства РФ у столиці Республіки Корея бучанка Марія Тимошенко розповіла про розстріляного рашистами відомого педагога й винахідника, керівника гуртка судномоделювання Ірпінського центру позашкільної освіти Олександра Кривенка. Про це повідомило на своїй сторінці у фейсбуці управління освіти і науки Ірпінської міськради.

«І нехай весь світ почує, і нехай весь світ знає! Про нашого колегу, професіонала, педагога, видатного винахідника, працівника Ірпінського центру позашкільної освіти Олександра Кривенка, який трагічно загинув від рук окупантів у березні 2022 року, дізналися далеко за межами України», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, Олександр Кривенко майже пів століття працював у закладах позашкільної освіти. Понад 30 років був директором ірпінської станції юних техніків та еколого-технічного центру творчості школярів і молоді, згодом очолював технічний відділ ЕТЦ. Нагороджений Державними преміями «Кращий молодий раціоналізатор України», «Кращий винахідник України», медаллю «Ветеран праці».

27 березня загинув у Бучі від куль окупантів.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама