«Залізне містечко» поїхало з Ірпеня (відео)

Олександр Камишін, голова правління АТ «Укрзалізниця»:

«»Залізне містечко» поїхало».

Завершилася історія «Залізного містечка» в Ірпені. Це було перше таке містечко в Україні – унікальний спільний проєкт Укрзалізниці та Ірпінської міської ради. П’ять місяців тому ці вагони стали прихистком для понад пів сотні ірпінців, які втратили дах над головою внаслідок російської агресії. І ось через 165 днів «Залізне містечко» покидає Ірпінь.

Олександр Камишін:

«»Залізне містечко» стало частиною історії і Ірпеня, і залізниці, і, мабуть, навіть усієї країни. І сьогодні, в такий хороший зимовий сніжний день, наші вагони повертаються назад, у робочий парк залізниці, й будуть далі слугувати в перевезеннях».

Мешканців залізничних вагонів переселили до модульного містечка «Дубки». З нагоди вхідчин організували маленьке свято. Разом із міським головою Олександром Маркушиним ірпінці подякували тим, хто підтримав їх у важку годину.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Я хочу подякувати і представникам залізниці за те, що підставили плече в найважчі часи для нашого міста і, звичайно, подякувати уряду Польщі, що дали нам без черги другу частину модульного містечка. Хочу подякувати Олексію Чернишову: коли він був на посаді міністра, він дуже допоміг нашому місту-герою Ірпеню, максимально надавав нам ту допомогу, яка була потрібна, «вибив» це модульне містечко – першу і другу чергу. Я хочу від себе і від нашої громади вам подякувати!»   

Олександр Маркушин і мешканці модульного містечка:

«Дякуємо!»


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300