Як обрати професію: центр зайнятості запрошує молодь на корисний марафон

328518465 845169716579447 3314638640700933638 N

Сьогодні стартував безкоштовний онлайн-марафон «Пролайфхак або як обрати професію майбутнього».  В його рамках школярам, випускникам та тим, хто хоче змінити професію експерти допоможуть із вибором справи свого життя. Про це повідомили на сторінці Київського обласного центру зайнятості у фейсбуці.

Під час марафону відбудуться зустрічі з представниками різних професій, зокрема, з аграрієм, представником атомної енергетичної галузі, стюардесою, представниками різних IT-професій, візажистом, юристом, психологом та з іншими професіоналами своєї справи.

Також заплановані тренінги, що сприятимуть правильному вибору професії: «Подорож у вибір професії через психологічну гру», «Вибір професії: руйнуємо стереотипи» тощо.

Реєстрація на марафон триває ТУТ.

Організатори заходу – Університет Григорія Сковороди в Переяславі, Київський обласний центр зайнятості та молодіжний простір «Зустріч».

Нагадаємо, мешканки Приірпіння можуть взяти участь у проєкті «Незламні громади. Відновлюємо Україну разом!». Зареєструватись можна ТУТ до 28 лютого.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300