Реклама

10 юних каратистів із Ірпеня стали призерами чемпіонату України

10 юних каратистів із Ірпеня стали призерами чемпіонату України

10 вихованців ірпінського спортивного клубу «Санчін» вибороли призові місця на чемпіонаті України з кіокушинкай карате серед молодших юнаків та дівчат (2007–2012 років народження) в розділі куміте. Про це повідомила керівниця клубу Ірина Петренко.

Зокрема, золоті медалі завоювали Данило Панченко, Артем Хаб’юк, Тимур Богач, Ірина Кавун і Нікіта Мороз, срібну – Мирослав Хряпак, бронзовими призерами стали Артем Феценко, Гліб Тріфонов, Кирило Приходько й Маргарита Горбач.

Змагання проходили у Вінниці. «Багато сильних супротивників, цікавих поєдинків. До нагород і п’єдесталу дісталися не всі учасники нашої каманди, але кожен зробив, що міг. Перемоги ще будуть… Зробимо висновки, допрацюємо, станемо кращими», – зазначила Ірина Петренко на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, в червні цього року 19 вихованців клубу «Санчін» здобули медалі на міжнародних турнірах із кіокушинкай карате, які проходили в Польщі та Болгарії. У Польщі за нагороди змагалися 16 ірпінських каратистів, 15 із них вибороли призові місця, 8 стали чемпіонами у своїх категоріях. У підсумку ірпінці посіли перше командне місце. У Болгарії виступали 5 представників клубу «Санчін», 4-ро з них піднялися на п’єдестал. Ірпінчанка Мілана Ощекова стала єдиною чемпіонкою від України. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV 
— джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!