10 юних каратистів із Ірпеня стали призерами чемпіонату України

Photoeditorsdk Export 2021 11 03t115857.527

10 вихованців ірпінського спортивного клубу «Санчін» вибороли призові місця на чемпіонаті України з кіокушинкай карате серед молодших юнаків та дівчат (2007–2012 років народження) в розділі куміте. Про це повідомила керівниця клубу Ірина Петренко.

Зокрема, золоті медалі завоювали Данило Панченко, Артем Хаб’юк, Тимур Богач, Ірина Кавун і Нікіта Мороз, срібну – Мирослав Хряпак, бронзовими призерами стали Артем Феценко, Гліб Тріфонов, Кирило Приходько й Маргарита Горбач.

Змагання проходили у Вінниці. «Багато сильних супротивників, цікавих поєдинків. До нагород і п’єдесталу дісталися не всі учасники нашої каманди, але кожен зробив, що міг. Перемоги ще будуть… Зробимо висновки, допрацюємо, станемо кращими», – зазначила Ірина Петренко на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, в червні цього року 19 вихованців клубу «Санчін» здобули медалі на міжнародних турнірах із кіокушинкай карате, які проходили в Польщі та Болгарії. У Польщі за нагороди змагалися 16 ірпінських каратистів, 15 із них вибороли призові місця, 8 стали чемпіонами у своїх категоріях. У підсумку ірпінці посіли перше командне місце. У Болгарії виступали 5 представників клубу «Санчін», 4-ро з них піднялися на п’єдестал. Ірпінчанка Мілана Ощекова стала єдиною чемпіонкою від України. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV 
— джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300