45 громадських проектів було реалізовано в Ірпені з 2016 року

Карплюк3


Ірпінь свого часу потрапив у трійку пілотних міст в Україні для запровадження Громадського бюджету. Це сталося завдяки співпраці нашого міста з Польсько-українською фундацією співпраці (ПАУСІ). Починаючи з 2016 року, в Ірпені реалізовано 45 проектів в рамках Громадського бюджету, з яких 20 — минулого року.

Про це голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк повідомив інтернет-ресурсу КиевВласть:

«Реалізовано спортивний турнір пам’яті Небесної сотні та героїв АТО Діани Бондар, яскравий мурал “Квіткове місто Носова» Оксани Попової, проект Ольги Олійнич “Реконструкція зони здоров’я та відпочинку в парку “Дубки”, ідея “Назавжди разом” з лавочками-символами для закоханих  від Юлії Фоменко. А реалізований проект “Безпечний рух” із встановленням автономних LED світильників для пішохідних переходів, які оснащені датчиками руху, зараз дозволяє водіям своєчасно побачити пішохідний перехід».

За його словами, на даний час за ініціативи мешканців реалізовуються проекти з облаштування східців на водоймі кар’єру в районі СМУ, вело-СТО, фонтан на вулиці Університетській та інші громадські проекти, які виграли фінансування за рахунок Громадського бюджету Ірпеня.

Як повідомлялося раніше, за ініціативи Володимира Карплюка та ГО «Нові обличчя Київщини» в місті Боярка оголошено конкурс громадських проектів в сферах благоустрою, енергоефективності, екології, освіти, культури та дозвілля мешканців. На кращі ініціативи боярчан буде виділено 1 млн грн.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300