Реклама

Амбулаторію №4 в Ірпені кардинально оновлюють (відео)

Усі пацієнти ірпінської амбулаторії №4 попрямували за своїми лікарями в інші амбулаторії міста. А все тому, що ця амбулаторія зараз на ремонті.

Антон Головенко, заступник директора Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги зі зв’язків із громадськістю:

«Мешканці цього округу і люди, які лікуються саме у цій амбулаторії пам’ятають скільки у нас було проблем з опаленням зимою, завжди ми мерзли, не встигали запустити систему, потрібно було міняти».

Зараз капітальний ремонт приміщення в самому розпалі. Найперше почали міняти систему опалення. Працівники кажуть, вона зимою не спрацьовувала, бо перешкода тягнеться ще з часів колишніх господарів будівлі.

Олег Плетяний, заступник директора Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги із технічних питань:

«Тут під час ремонту були використані труби, які не були призначенні для системи опалення, а саме – для гарячої води. Тому кожного разу, коли у нас починався опалювальний сезон, у нас були проблеми з опаленням».

Окрім системи опалення мінятимуть й інші інженерні комунікації: труби водопостачання та електромережу. Вже встановили нову сучасну щитову. Вона забезпечить безперебійне світло у кожному кабінеті.

Олег Плетяний, заступник директора Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги із технічних питань:

«Кожен автомат відповідатиме за кожен кабінет окремо. Якщо буде велика напруга в кабінеті, не буде вибивати автомат так, як було це раніше».

Геть інакшим буде і санвузол. Його зроблять зручним для людей з інвалідністю. А ще всюди встановлять сучасні металопластикові двері замість старих із ДСП. Капітальний ремонт цього приміщення відбувається за кошти місцевого бюджету. Оновлена амбулаторія №4 зможе зустріти своїх пацієнтів вже у вересні.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!