Анастасія Попсуй оприлюднила програму Дня міста

Photoeditorsdk Export 2019 09 13t180231.408

В. о. Ірпінського міського голови Анастасія Попсуй оприлюднила на своїй офіційній сторінці у Facebook програму святкування Дня міста, яке відбуватиметься 21–22 вересня.

«Вже за тиждень наше чудове місто відзначатиме своє головне свято. Запрошую усіх містян, жителів Приірпіння і гостей нашого регіону на День Ірпеня. Сплануйте час, аби разом із рідними та друзями відчути святковий осінній подих одного з найкращих міст України!» – закликала в. о. мера.

Святкування пройде під гаслом «Ірпінь – об’єднання поколінь».

21 вересня, в суботу, о 9.00 відбудеться вшанування пам’яті загиблих учасників АТО на Алеї Героїв.

За годину стартують святкові заходи на центральній площі міста: зарядка «Прокидайся, Ірпінь!», виставка картин «Намальовний Ірпінь» та інформаційна виставка, мистецька хода «Ірпінь – об’єднання поколінь», мистецький фестиваль «Мій Ірпінь молодий!», дитяча анімаційна програма, фестиваль вуличної музики. Також на площі працюватимуть містечко підприємств міста «Гордість Ірпеня», містечко майстрів і дитячі розважальні зони.

Опівдні розпочнуться урочистості в парку Незнайка. Далі на цій локації буде фестиваль «Folk Irpin», конкурс «Місіс Ірпінь 2019», вечірка «Об’єднання поколінь». Завершить програму дня виступ гурту «НеАнгели».  

22 вересня з 13.00 святкування продовжиться на набережній ріки Ірпінь. Його відкриє джазовий фестиваль «Irpin Jazz Fest». Надвечір почнеться дитяча анімаційна програма і катання на повітряних кулях. Крім того, плануються барбекю-шоу, перегони на байдарках та інші спортивні змагання. Протягом усього свята діятимуть тематичні стилізовані фотозони, зона атракціонів та фуд-корт.

   

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300