Андрій Літвинов відзвітував про свою депутатську діяльність

Photoeditorsdk Export 2020 05 08t141501.353

В. о. Ірпінського міського голови — секретар міськради Андрій Літвинов оприлюднив звіт про свою депутатську діяльність. У звіті підсумовані результати роботи депутата від партії «Нові обличчя» в його окрузі (мікрорайон БКЗ) та загалом у місті за різними напрямками.

Одним із пріоритетів Андрія Літвинова є енергозбереження. На всіх вулицях округу старі теплові мережі замінено «на нові, з ізоляцією, що дасть можливість у майбутньому економити на опаленні будинків». Реконструйовано дві котельні з заміною котлів на більш енергоощадні. Установлено нові вікна та вхідні двері в під’їздах 8-ми будинків по вулицях Миру, Ніжинській і 8-го Березня. На 7-ми вулицях з’явилося сучасне енергоощадне LED-освітлення. Утеплено фасади шкіл №1 і №2.

У розділі «Благоустрій» повідомляється про проведений капітальний ремонт прибудинкових територій 4-х будинків по вул. Миру і 2-х — по вул. Соборній та про плани ініціювати реконструкцію подвір’їв ще трьох будинків. Також перелічено низку інших робіт за різними адресами: ремонт перил і східців біля під’їздів, встановлення кодових замків на дверях, розміщення біля будинків нових смітників, спорудження дитячого майданчика, заміна внутрішньобудинкової мережі.

У послужному списку депутата є й дорожні роботи: капітальний ремонт ділянки вул. Мінеральної (від вул. Центральної до вул. 8 Березня) з облаштуванням обмежувача швидкості, облаштування тротуару по вул. Соборній (від вул. Північної до вул. Технологічної), встановлення підвищеного обмежувача швидкості на вул. Миру, нанесення розмітки пішохідного переходу біля АЗС «КЛО» й ТРЦ «Жираф».

Багато уваги Андрій Літвинов приділяє дошкільному навчальному закладу №6 «Радість» і загальноосвітній школи №1: благоустрою територій, ремонтам і технічному оснащенню приміщень тощо.  

Також було проведено реконструкцію приміщення Центрального будинку культури, замінено дах, вікна і двері.

За час депутатства Літвинова в його окрузі висаджено більше 60 дерев, а також молоді кущі біля школи №1.

«Окремо приймаються заявки від усіх мешканців міста у мене на сторінці у фейсбуці, в постійній рубриці «Звернулись — вирішили». Кожного дня приходять різноманітні звернення, які виконуються по можливості оперативно, і це не тільки від мешканців БКЗ», — розповідає секретар міськради.

Ще один напрямок його діяльності — підтримка об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). У рамках міської програми фінансової підтримки ОСББ 50/50 допомогу в реалізації своїх проєктів отримали жителі чотирьох будинків (це й заміна дверей у під’їздах, і встановлення систем відеонагляду, і благоустрій у дворах).  

У роботі депутата є й суттєва культурна складова: організація дитячих свят, вечорниць і екскурсій для людей поважного віку, допомога з організацією екскурсійних поїздок для педагогічного колективу ЗОШ №1.

Під час карантину, пов’язаного з загрозою поширення коронавірусної інфекції, Андрій Літвинов допомогає продуктами першої необхідності, ліками й засобами індивідуального захисту літнім і малозабезпеченим ірпінцям. Зокрема, безкоштовно роздано 120 продуктових наборів та 500 захисних масок, надається допомога Ірпінській міській організації товариства Червоного Хреста.

Щоп’ятниці депутат проводить прийом у своєму окрузі (в приміщенні Центрального будинку культури на вул. Соборній, 183). Крім того, проводяться виїзні зустрічі з жителями округу, під час яких обговорюються плани розвитку мікрорайону та всього міста.

Крім того, Андрій Літвинов регулярно бере участь у роботі постійних депутатських комісій з питань архітектури та капітального будівництва та з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, енергетики, зв’язку та побутового обслуговування населення.

Нагадаємо, Андрій Літвинов став депутатом Ірпінської міської ради наприкінці серпня 2018 року.


Звіт Андрія Літвинова у форматі pdf:

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

Сьогодні, 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

Сьогодні, 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

Сьогодні, 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

Сьогодні, 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

Сьогодні, 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300