Андрій Нєбитов: У Бучанському районі окупанти обстрілювали евакуаційні колони, загинули двоє поліцейських

Photoeditorsdk Export (4)

Окупанти, прикриваючись «зеленими коридорами», здійснюють передислокацію своїх сил і техніки. Всі рятувальні операції в Київській області, зокрема в Бучанському районі, проходили під вогнем ворога. При цьому загинули двоє правоохоронців і один дістав поранення. Про це під час брифінгу в «Ukraine Media Centre Kyiv» повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, інформує пресслужба обласної військової адміністрації. 

«У Київській області, на території, яка тимчасово окупована, розташована велика кількість лікарень, шкіл та дитячих садків. Щоб врятувати людей від пекла війни, всі органи державної влади намагалися вивезти якомога більшу кількість громадян. Але російські окупанти не давали такої можливості. Під час евакуації людей у Бучанському районі окупанти обстрілювали евакуаційні колони танками. Один поліцейський загинув, ще один поранений. Така ж ситуація склалася і в Ірпені, коли в службовий автомобіль поліції потрапив снаряд «Града». Лише зараз вдалося забрати тіло поліцейського», – сказав Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, 14 березня під час евакуації мешканців Гостомеля російські військові відкрили мінометний вогонь по колоні автобусів і легкових автівок. Загинула одна жінка, двоє чоловіків отримали поранення. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300